top of page

Op pad met Sijs&Mees

Hou jij van buitenrijden en heb jij zin om samen met jouw paard herinneringen te maken in de mooie bossen rondom Otterlo en de Hoge Veluwe?  

Vanaf onze locatie kun je direct uitrijden naar het Roekelse Bos, Theehuis de Mossel, de Planken Wambuis en de Ginkelse Hei.

 

Een variatie van heide, loof- en naaldbos, galopperen  over brede zandpaden of kronkelen door dit heuvelachtige landschap. De kans om wild te zien tijdens een vroege ochtendrit of zwoele nazomerse avond.

Lijkt jou dit wat en wil jij mee op pad?

 

Hieronder hebben we de mogelijkheden en tarieven voor je op een rijtje gezet.

 • Een (privé) buitenrit met je eigen paard onder begeleiding € 27,50- 
  Wij hebben een paar mooie routes ontdekt die we jou graag laten zien. 
  Vooraf overleggen we de route en het niveau of opleiding van het paard en/of ruiter zodat we geen grenzen overgaan. Deze optie is heel fijn als je een groen paard hebt of een paard wat niet graag alleen op pad gaat. Deze rit is ook erg fijn als je het gebied niet goed kent en graag zorgeloos wilt genieten.

 • Puzzelrit €55,-
  Wil je zonder begeleiding het bos in maar niet verdwalen? Of een leuk staluitje organiseren? Wij verzorgen een unieke puzzelrit. Deze rit zal je langs de mooie plekken en weidse ruiterpaden begeleiden en maakt een gezellige stop bij Theehuis de Mossel.

   

 • Het is bij ons ook mogelijk een routeboekje af te nemen.

 

Mocht je andere wensen of vragen hebben? Neem gerust contact met ons op.​

bottom of page